keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Palermon pasta

Tämä syksy taitaa olla uusien reseptien aikaa, tämä ihana uusi pasta löytyi alunperin Pinterestin kautta ja aika pian se pääsikin testiin. Oikein kiva ja hyvä uusi arkiruoka, joka maistuu myös pienemmille ruokailijoille. 

Palermon pasta

400g pastaa (esim gnocchi tai fusilli)
600g broilerin filesuikaleita

1l vettä
4dl ruokakermaa
2kpl kanaliemikuutioita
Rakuunaa
Currya
Pippurisekoitusta
1,5dl vehnäjauhoja
175g juustoraastetta

Kypsennä filesuikaleet pannulla. Mittaa vesi ja jauhot kattilaan ja kiehauta. Muista sekoitella. Lisää kattilaan kerma, liemikuutiot, mausteet ja 2/3 juustoraasteesta. 

Sekoita filesuikaleet ja keittämätön pasta voidellussa uunivuoassa ja kaada neste niiden päälle, pastan ja broilerin tulee peittyä kunnolla. Paista 175 asteessa noin 40-45 min. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti