lauantai 28. helmikuuta 2015

Lihamureketta

Kokeilun kautta syntyy usein paljon hyviä reseptejä. Joskus tulee tietysti myös hutilyöntejä, mutta useimmiten niistäkin oppii jotain uutta. :) Nyt olen vihdoin löytänyt sen oman tapani tehdä lihamureketta.

Lihamureke (6 annosta)

700g sika-nauta jauhelihaa
1pss sipulikeitto-aineksia
0,5-0,75dl ruokakermaa
2 kananmunaa
3-4rkl ketsuppia
1-2rkl sinappia
Pippurisekoitusta
Suolaa

Sekoita kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja vaivaa taikinaa käsin muutama minuutti. Vaivatessa taikinaan muodostuu sitko, joka on tarpeellinen murekkeen koostumuksen kannalta. Muotoile massa haluamallasi tavalla ja laita se voideltuun uunivuokaan. Paista 200 asteessa 45-60min. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti