torstai 20. lokakuuta 2016

Kylmäsavulohipasta

Kaupassa käynti aamupäivällä ennen iltavuoroa ja haaveena ihana lounas ennen kuin olisi aika kiiruhtaa työn touhuun. Siitä se ajatus sitten lähti, aika nopeasti kirkastui mieleen kylmäsavuolohipasta ja ostelinkin aineksia sen mukaan, mitä muistelin jostain joskus lukeneeni. :D Ja ihan kohtuullisesti meni, itseasiassa lopputuloksesta päätellen loistavasti!

Kylmäsavulohipasta (3-4 annosta):

150g kylmäsavulohta
1 prk Creme Bonjour Cuisine tilli & sitruuna
1 punasipuli
1 dl ruokakermaa
mustapippuria


n. 250-300g täysjyväspagettia



Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa sipuli ja lohi haluamallasi tavalla, kuullota ensin sipuli varovasti (ei kovin pitkään, vaan niin että pehmenee hieman) ja lisää sitten muut ainekset. Anna kiehua pari minuuttia, niin että maut pehmenee. Sekoita keitetty spagetti kastikkeen sekaan.


Tämä oli kyllä niin helppoa ja hyvää, että  pääsee varmasti meidän ruokalistalle! Valmistukseenkin menee vain 15-20 minuuttia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti