torstai 27. helmikuuta 2014

Laskiaispullaa!

Laskiainen lähestyy ja pullat on aika leipoa, ennen kuin kevät tulee rytäkällä! :) Laskiainenhan tarkoittaa myös sitä, että pääsiäiseen on seitsemän viikkoa aikaa ja kevätpaaston aika alkaa.

Kevätpaastoiluun en aio lähteä, mutta lupaan nauttia joka pullasta kuin se olisi viimeiseni ennen paastoa. ;) Meillä laskiaispulla nautitaan hillon ja kermavaahdon kera. 

Olemme myös luoneet hieman herkullisemman tavan nauttia laskiaispullat; molemmat pullan puolikkaat syödään erikseen, jolloin täyte ei tursua pullan välistä pois sitä syödessä. Ei välttämättä se kevyempi tapa.. ;) Mutta suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

 Pullataikinan ohje täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti