tiistai 8. heinäkuuta 2014

Käsitöiden maailmassa

Keväällä taisin uhkailla jossain kohtaa, että kun kesä tulee, pääsen testailemaan uusia reseptejä uudella innolla ja kirjoittelen niitä tänne blogiinkin. Noh, onhan niistä haaveiltu, mutta jostain muusta on haaveiltu vielä enemmän. Täällä näppäimistön toisella puolella kasvatellaan tällä hetkellä masua ja olenkin sen myötä uppoutunut käsitöiden maailmaan kokkailun sijasta. :)

Odotamme pienen saapuvan vanhempiensa silmäteräksi lokakuulla. Tällä hetkellä olen saanut valmiiksi ihanan villahaalarin ja työn alla ovat sekä vauvan peitto, että myssy. Myssyjä haluaisin tehdä kaksi, toisen ruskeana ja toisen vaaleana. Haaveissa siintää myös blogimaailmasta tutuksi tullut toukkapussi ja pinnasängyn reunapehmuste. Tuo reunapehmuste on todellakin haave, sillä vielä ei ole edes kovinkaan suurta havaintoa siitä, miten sellainen tehdään. :D

Ohjeita ja ideoita netin maailmasta löytyy paljon. Olen selaillut erilaisia blogeja, mutta myös Dropsin sivuilla on ihan hirmuinen määrä kaikenlaisia ohjeita vauvojen asuihin, asusteisiin ja pehmoleluihin. Suosittelen lämpimästi tutustumaan sivustoon! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti