sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Omenainen kaurapuuro

Tämä huisin vaikea puuro on se, joka meillä tekee parhaiten kauppansa. :D Olen tehnyt omenasosetta pakkaseen valmiiksi, se on pakastettu jääpalakuutioiksi, joten niitä on helppo ottaa sieltä puuron sekaan.

Ensin tehdään siis ihan tavallista kaurapuuroa (mikrossa) ja sitten laitetaan 1-2 jääpalaa omenasosetta sekaan. Puuro jäähtyy sopivasti, samalla kun sose sulaa. :) Tässä vaiheessa syöttötuolissa jo auotaan suuta ja aletaan harjoittamaan äänihuulia, jollei puuro ala kiireen vilkkaan siirtymään lautaselta ääntä kohti. :D 

Jos joku sattuu blogia lukemaan, eikä ole pikkuihmiselleen vielä puuroa tarjonnut, suosittelen jättämään ne kalliit vauvojen puuropakkaukset kauppaan ja kokeilemaan ainakin ensin ihan tavallisia hiutaleita. Aluksi yhden annoksen hiutaleet voi laittaa vaikka pakastepussiin ja "hieroa" pussia, jotta hiutaleista tulee hieman pienempiä. Toinen vaihtoehto on käyttää esim huhmaretta siihen hommaan, mutta älä vain sotke keittiötä käyttämällä sauvasekoitinta! :D Kyllä sekin onnistuu, mutta hiutaleita on samalla paljon muuallakin! Kolmas vaihtoehto on keittää puuro kattilassa ja laittaa hiutaleet kylmään veteen, näin puurosta tulee hieman pehmeämpää ilman pitkää hauduttelua. 

Puurorikasta pääsiäistä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti