sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Blogin ensimmäiset kokkailut!

Broilerin filepihvit olivat löytäneet tiensä kaupasta kotiin ja halusin tehdä niistä jotain hyvää, mutta helppoa. Näin syntyi idea broilerista riisipedillä.

Broileria riisipedillä

5-7 ohutta broilerin filettä (marinadilla tai ilman)
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2-3 porkkanaa
2 kotimaista omenaa
Sweet chili-kastiketta
4 dl ruokakermaa
6 dl vettä
Suolaa
Santa Marian Chicken and steak-maustetta 

Laita riisi raakana voideltuun vuokaan, porkkanat, omenat ja sipulit pilkottuina päälle. Sekoita sweet chilin, mausteet ja 2 dl ruokakermaa ja kaada seoksen riisin ja kumppaneiden päälle. Lopuksi vesi ja fileet ihan päällimmäiseksi. Uuniin asteita 250 ja vuoka sinne noin 35-45 minuutiksi,  tämän jälkeen voit kaataa vielä lopun ruokakerman vuokaan ja laittaa vuoan vielä noin 15 minuutiksi uuniin.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa. :)

Näin hyvää oli, vaikka päälle päin ei kovinkaan ihmeelliseltä näyttänyt. :) Siksi ette siis saa kuvaa itse ruoasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti