tiistai 22. lokakuuta 2013

Katkarapupasta

Woooou! Nyt tulee ihan oma sovellus katkarapupastasta, mutta huh, kuinka hyvää se oli!

Katkarapupasta (kahdelle)

1 pss isoja katkarapuja
Täysjyväpastaa
1/2 chili
1-2 valkosipulinkynttä
2 dl ruokakermaa
pari pientä nokaretta Koskenlaskija-juustoa

Keitä sopivaksi katsomasi määrä pastaa. Kuullota toisessa kattilassa chili ja valkosipuli, lisää kerma ja Koskenlaskija. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti. Sulata rapuja kevyesti lämpimän veden alla, ei tarvitse olla ihan kokonaan sulaneita, mutta näin eivät tee kastikkeesta liian vetistä. Lisää keitetty pasta ja ravut kastikkeen joukkoon ja sekoittele pari minuuttia. Näin ravut lämpiävät, mutta eivät muutu sitkeiksi. :)

Valmiin annoksen päälle rouhin vielä hieman Santa Marian pasta-maustesekoitusta. Niin hyvää, että pääsee kyllä vakioreseptien joukkoon! 

Tällaiset kokeilut ja niissä onnistuminen ovat niitä oivalluksia, joiden takia kokkailu on niin palkitsevaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti