Appelsiini-suklaakakku
300 g voita
1,5 dl sokeria
1,5 dl fariinisokeria
2-3 kananmunaa (koosta riippuen)
200g Fazerin Appelsiini&Crisp-tummaa suklaata
1 dl tummaa kaakaojauhetta
4,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl appelsiinimehua
0,5 dl maitoa
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokerit kunnolla (8-10min.), lisää munat yksitellen ja vatkaa taikinaa munien lisäämisen välissä ja niiden lisäämisen jälkeen vielä pari minuuttia. Sulata suklaa ja anna sen jäähtyä hieman. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vuorotellen nesteiden kanssa. Lisää taikinaan vielä sulatettu suklaa. Voitele 26-28 cm vuoka ja kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteessa noin 30-40 minuuttia, uunista ja halutusta lopputuloksesta riippuen. Itse paistoin noin 35 min ja kakku jäi keskeltä jonkin verran mutakakkutyyppiseksi. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti