torstai 15. toukokuuta 2014

Tonnikalakastike pastalle

Taas yksi arkioivallus; jos ei veikkaa, ei voi voittaa. Täytyy kyllä sanoa, että harvemmin on menty ihan metsään näiden mun kokeilujeni kanssa. Toki mies muistaa vieläkin noin 6-7 vuotta sitten ihka ensimmäisessä yhteisessä asunnossamme kokkaamani tomaattinakit. :D Huh, että oli pahaa! Tähän ruokaan tarvitaan mielestäni ihanan vähän raaka-aineita siihen nähden, miltä tämä maistuu. Sen lisäksi taasen sitä blogissani niin monesti kuultua nopeaa ja helppoa. :)


Tonnikalakastike

1 prk tonnikalaa paloina öljyssä
1 prk mexicana tonnikalaa
2 dl ruokakermaa
(1 sipuli)
150 g creme fraichea
3 rkl ketsuppia (toisin sanoen sellainen sopiva töräys)

Kuullota sipuli pannulla ja lisää muut aineet. Anna hautua 5-10 minuuttia ja tarjoa keitetyn pastan ja raikkaan salaatin kera. Tähän kokeiluuni en laittanut sipulia, koska sitä ei ollut, mutta sopii varmasti hyvin sekaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti