tiistai 9. syyskuuta 2014

Ensimmäinen luomukseni pikkuiselle

Tiesin kyllä, että jotain, esimerkiksi tumppuja ja sukkia tulisin pikkuiselle kutomaan. Mutta että ihan näin pitkälle innostus kantaisi, sitä en uskaltanut arvata. Sillä aiemmin en ole kutonut oikeastan mitään villasukkaa isompaa.

DROPSin sivuille eksyin katselemaan, josko sieltä löytyisi jotakin kivoja ohjeita vauvoille j löytyihin sieltä! Vaikka kuinka paljon. Toinen toistaan kauniimpia ohjeita, myös jonkin verran virkattuja lelujakin, niitäkin tekisi mieli kokeilla. :)

Ohje kuvassa olevaan villhaalariin löytyy siis täältä: http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=b21&d_id=23&lang=fi

Itse otin ohjeen mukaan vielä lankakauppaan ja myyjä suosittelikin hyvin samanlaista lankaa, mutta konepestävässä ja kuulemma myös hieman paremmin kulutusta kestävässä muodossa. Värivaihtoehtojakin oli ihan kivasti, muistaakseni ainakin kuutta tai seitsemää erilaista. 

Lopputulokseen olen tyytyväinen, vaikkei se nyt aivan priima olekaan. Mutta se onkin ensimmäinen suurempi käsityöni. Haalari valmistui mielestäni melko nopeasti, alle kuukaudessa lankojen ostosta oli valmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti