perjantai 3. tammikuuta 2014

Broiler-riisivuoka

Tämän reseptin taustalla on 10 tunnin työpäivä, jonka jälkeen pitäisi saada vielä jotakin syötävää. Taas kerran siis helppo resepti, mutta ei kuitenkaan menty aidan ali, sillä silloin olisin pysähtynyt heselle, mäkkiin tai pitseriaan kotimatkalla. ;)

Broiler-riisivuoka

2 dl basmati-riisiä
4-6 kpl ohuita broilerin fileitä
1/2 pss pakastekasviksia
1/2 prk pieniä ananaspaloja
1/2 prk aurinkokuivattua tomaattia
ananaspurkin mehu (1 dl)
1 dl valkoviiniä
4-5 dl vettä/kermaa
suolaa
pippurisekoitusta
(Aurajuustoa/parmesanlastuja)


Mittaa riisi voideltuun, korkeareunaiseen uunivuokaan, laita kasvikset, ananakset ja aurinkokuivatut tomaatit riisien päälle. Asettele broilerit muiden ainesten päälle ja mittaa nesteet vuokaan. Paista 200 asteessa noin tunti. Jos haluat käyttää myös juustoa, voit lisätä sen paiston loppuvaiheessa. Vuoka on valmis, kun neste riisi on imenyt lähes kaiken nesteen itseensä. 

Helppoudesta huolimatta oikein maukasta ja kyllä tätä kehtaa tarjoilla pian saapuvalle vieraallekin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti