Pitsapatongit kahdelle
2 esipaistettua patonkia
Ketsuppia/tomaattikastiketta
80-100 g paistettua jauhelihaa (maustettu)
Aurajuustoa
4 kirsikkatomaattia lohkoina
70 g juustoraastetta
Esipaista patongit ja anna jäähtyä. Paista jauheliha ja mausta se. Leikkaa patongit auki pituussuunnassa, mutta älä leikkaa kokonaan halki. Sekoita tomaattikastikkeen ainekset keskenään ja levitä kastiketta patonkien molemmille puolille. Lisää täytteet ja ripottele juustoraaste päälle. Paista 200 asteessa 5-10 minuuttia.
Patonkeja valmistaessani tajusin, että jäljelle jääneestä jauhelihasta saa tehtyä myös seuraavan päivän ruoan eli lihamakaronilaatikkoa! Täydellistä! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti