torstai 23. tammikuuta 2014

Pitsapatonkia iltapalaksi!

Tästä ideasta saan kiittää PerintöEssu -blogia, kerrassaan loistava keksintö! Täytteiksi laitoin, mitä jääkaapista sattui löytymään ja tomaattikastikkeen tein tähän tyyliin, mutta pienemmässä mittakaavassa.

Pitsapatongit kahdelle

2 esipaistettua patonkia 
Ketsuppia/tomaattikastiketta
80-100 g paistettua jauhelihaa (maustettu)
Aurajuustoa
4 kirsikkatomaattia lohkoina
70 g juustoraastetta

Esipaista patongit ja anna jäähtyä. Paista jauheliha ja mausta se. Leikkaa patongit auki pituussuunnassa, mutta älä leikkaa kokonaan halki. Sekoita tomaattikastikkeen ainekset keskenään ja levitä kastiketta patonkien molemmille puolille. Lisää täytteet ja ripottele juustoraaste päälle. Paista 200 asteessa 5-10 minuuttia. 

Patonkeja valmistaessani tajusin, että jäljelle jääneestä jauhelihasta saa tehtyä myös seuraavan päivän ruoan eli lihamakaronilaatikkoa! Täydellistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti