lauantai 15. helmikuuta 2014

Lihapullat isolla L:llä

Monet karttavat valmisruokia ja ns. puolivalmisteita ja haluavat nykyään tehdä mieluiten kaiken alusta asti itse, ilman lisä- ja säilöntäaineita. Itse kuitenkin tunnustan käyttäväni niitä jonkin verran. Arkea helpottaakseni ja myös ihan vain siksi, että osa niistä on oikeasti hyviä. Esimerkiksi ravitsemusterapeutitkaan eivät tyrmää valmisruokia. Juttelin viime vuonna loppukesästä Taysin ravitsemusterapeutin kanssa, hän totesi eräänkin suomalaisen yrityksen valmistavan ravintoarvoiltaan varsin hyviä valmisruokia ja ettei niiden nauttiminen ole millään tavalla ravitsemuksellisesti huono asia tavalliseen kotiruokaan verrattuna.

Haluankin esitellä teille yhden käyttämistäni tuotteista, josta todella pidän. Ja ne ovat Kivikylän Palvarin lihapyörykät. Aivan loistava tuote, jossa käytetään täysin suomalaista sianlihaa ja sopivasti mausteita. Lihapyörykät ovat lihaisia, erittäin maukkaita ja niistä valmistaa lihapulla kastikkeen hetkessä. Rakenne on pehmeä, mutta samaan aikaan sopivan kiinteä lihapullaksi. Lisäksi näitä lihapullia ei tarvitse metsästää mistään, vaan olen löytänyt niitä kaiken kokoisista kaupoista lähikaupasta isoon markettiin.

Voin lähestulkoon vannoa, että kun kerran kokeilette näitä, niin muihin ei ole enää paluuta! ;)


Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti