Tavallisesta kuluttajasta tuntuu välillä, että makeisvalmistajat lähtevät tekemään melko rohkeitakin viilauksia tuotteisiin, esimerkkinä tumma Dumle-patukka. Mitä jos alkuperäinen idea vesittyy uuden tuotteen kohdalla..? Toisaalta tuotekehityksessä on oltava rohkea, jotta kuluttajan mielenkiinto saadaan heräämään. Ja edeltäähän tuotteen markkinoilletuloa tiukka tuotetestaus.
Nyt tuntui siltä, että isot on saappaat täytettävinä minttuisilla Susu paloilla. Toisaalta jos jossakin on mintun ja suklaan yhdistelmä, niin kuinka usein se on ollut pahaa ja syömäkelvotonta? Jälleen kerran jännitin sitä, että onhan rakenne j koostumus kuitenkin samat kuin tavallisissa Susu paloissa. Miten minttu löytyy palasta? Makuna vai jonain marmelaadi-tyyppisenä ratkaisuna, kuten Jambo-patukassa joskus vuosia sitten..?
Itse juuri eilen silmäilin näitä kaupassa, mutta ainakin vielä jäivät hyllyyn. ;)
VastaaPoistaEhkä hyväkin, sillä tästä pussista ei paljoa ole jäljellä enä Salkkareiden jälkeen, jos avaa sen niiden alkaessa.. ;)
VastaaPoista